Facebook Pixel

Gulvspande

Robuste gulvspande med hank

Fyld gulvspanden med vand og eventuelt rengøringsmiddel, og så er du klar til at svinge moppen. Med den holdbare hanke kan du nemt transportere spanden rundt hvor du har brug for den. Find en gulvspand blandt de forskellige størrelser herunder.

7 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Plastik låg til spand
  Plastik låg til spand
  19,95 kr
 2. Plastik spand 10 ltr hvid
  Plastik spand 10 ltr hvid
  29,95 kr
 3. Plast1 - Spand 5 liter sort
  Plast1 - Spand 5 liter sort
  19,95 kr
 4. Plast1 - Spand 5 liter sort
  Plast1 - Spand 5 liter sort
  19,95 kr
 5. Plast1 - Spand 10 liter hvid
  Plast1 - Spand 10 liter hvid
  29,95 kr
 6. Plast1 - Spand 10 liter sort
  Plast1 - Spand 10 liter sort
  29,95 kr
 7. Leifheit - Piccobello spand oval 12 ltr
  Leifheit - Piccobello spand oval 12 ltr
  79,95 kr
  Varen kan kun afhentes

7 varer

pr. side
Faldende orden

Gulvspande i hård plast

Du har brug for en gulvspand, hvis du blandt andet vasker gulve en gang imellem. Eller hvis du har en stor bolig. Det er nemlig langt nemmere end at skulle fylde vasken med vand og sæbe og så gå frem og tilbage hver gang du skal skylle moppen eller kluden.

 

Hos Amager Isenkram kan du finde plastik spande i forskellige størrelser. Du kan eksempelvis få en almindelig rund spand, hvor der kan være 5 eller 10 liter. De er fra mærket Plast1 og har en smart hældetud, så du ikke spilder unødvendigt. Du kan også få en Picobello oval spand fra Leifheit, der kan holde 12 liter vand. Spanden har udvendige mål, så du kan se hvor meget vand der er i.

 

Mangler du klude og rengøringsmiddel til at kunne gøre rent, kan du finde det her på webshoppen. Vi har en masse praktiske og effektive produkter til rengøring af din bolig i vores store sortiment.