Facebook Pixel

Gummihandsker

Gode gummihandsker til rengøring

Brug gummihandsker når du skal gøre rent i dit hjem. På den måde skåner du dine fingre fra direkte kontakt med hårdere rengøringsmidler. Samt kontinuerlig kontakt med vand når du vasker op eller gør rent. Så bliver dine fingre heller ikke for rynkede. Se udvalget af gummihandsker herunder.

Latex gummihandsker

Vil du heller ikke have rynkede fingre efter at have gjort rent? Da væskeophobning er hvad bidrager til rosin lignende hud på dine fingerspidser, kan du med gummihandsker mindske den direkte kontakt med vand over længere tid. Det er også godt hvis du vil undgå at have kontakt med rengøringsmidler.

 

Hos Amager Isenkram har vi selvfølgelig også sørget for at du kan finde de praktiske gummihandsker. Du kan for eksempel få de velkendte gule latex handsker. De kommer med små knopper som gribemønster, så du bedre kan holde fast i ting selvom handskerne er våde. Du kan få latex handskerne i to forskellige størrelser: medium og large.

 

Når du nu er i gang med at lede efter gummihandsker, kan du altid finde andre rengøringsartikler under Rengøring. Vi har nemlig samlet en masse produkter, som vi tænker du kunne få brug for til den daglige eller den helt store rengøring.