Facebook Pixel

Håndmixere

Praktiske håndmixere til piskning og æltning

Med en håndmixer kan du nemt piske en flot flødeskum, creme eller kageblanding på ingen tid. De forskellige hastigheder gør at du eventuelt kan starte lavt og blidt for så at øge tempoet jo fastere blandingen bliver. Det minimerer også at det sprøjter ud over det hele. Du kan også skifte de to piskeris til dejkroge og ælte dejen godt igennem.

8 varer

pr. side
Faldende orden

8 varer

pr. side
Faldende orden

Håndmixere i flotte designs

Hænder det at du ofte skal piske flødeskum eller lave kager hvor blandingen skal mikses godt sammen, er en håndmixer uundværlig. Du har sparer dig selv for ømme arme, som du muligvis ville få hvis du skulle piske manuelt. Det går naturligvis også hurtigere da der piskes i et langt højere tempo end man selv ville kunne formå. Du kan også med de tilhørende dejkroge ælte dej ud af alle de tilsatte ingredienser.

 

Du kan få håndmixere i forskellige designs og prisklasser. Så du vil sagtens kunne investere i en billig men stadig flot model, der kan holde i lige så mange år som de dyre. Prisniveauet er ofte afgjort af de ekstra funktioner eller tilbehør som følger med. Du kan for eksempel købe en Bosch håndmixer på stativ, så du behøver ikke engang holde apparatet mens den pisker. En anden Bosch udgave inkluderer en minihakker og stavblender i stedet for et stativ. Det er praktisk i og med at du ikke behøver at købe mange andre apparater.

 

Hvis du dog stadig mangler nogle husholdningsapparater, der ikke skal kunne piske eller ælte, kan du finde et bredt sortiment i webshoppen. Der findes meget andet til køkkenet, som du kunne få brug for.