Facebook Pixel

Håndstøvsuger

Håndstøvsuger til de små opgaver

Med en håndstøvsuger har du altid et rengøringsremedie ved hånden. Du kan hurtigt og nemt støvsuge små ting op, som ved et uheld er blevet spildt, for eksempel madvarer som mel, sukker eller havregryn. Det er super praktisk, og du behøver ikke at rulle den store støvsuger frem for de helt små opgaver. Du kan finde vores udvalg af håndstøvsugere herunder.

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

Effektiv håndstøvsuger lige ved hånden

Der er mange gode ting ved en håndstøvsuger, du behøver blandt andet ikke at tilslutte støvsugeren et strømstik mens du bruger den. Der er ikke brug for støvsugerposer til at samle støvet og snavset. I stedet bliver det samlet i en praktisk beholder, som du kan tømme når som helst.

 

Der findes forskellige mærker, som producerer håndstøvsugere. Hos Amager Isenkram kan du finde produkter fra mærkerne Bosch, OBH og Philips. Håndstøvsugeren fra OBH kan blandt andet suge våde og tørre ting op i beholderen med det effektive cyklonisk filtersystem. Med et fuldt opladet batteri, kan du bruge støvsugeren i omkring 10 minutter.

 

Skal du bruge en almindelig støvsuger til at gøre hele boligen rent, kan du under Rengøring finde de relevante produkter. Hvor du også vil kunne finde ekstra støvsugerposer, samt koste og fejebakker.