Facebook Pixel

Håndværktøj

De rette håndværktøj

Skal skruen strammes eller ventilen løsnes, så har du brug for det rette håndværktøj. Nogle fornyelsesprojekter i hjemmet kræver nemlig ikke altid store og larmende maskiner, der er afhængig af strøm. Ofte kan håndkraft klare opgaven meget bedre og mere præcist, især med de rette remedier. Kig igennem vores store udvalg og find det du mangler.

Varer 1-32 af 62

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 62

Side
pr. side
Faldende orden

Alt i store og små håndværktøjer

Hvad er forskellen egentlig på el-værktøj og håndværktøj? Hvor el-værktøj er drevet af strøm, så behøver man ikke batterier eller elektricitet for at kunne bruge håndværktøj. Det er som regel den type værktøj, som du nemt kan have og arbejde med i hånden. Eksempler på håndværktøj er: hammer, tang, skruetrækker, sav og meget mere. Disse værktøj kan også laves til mere specifikke opgaver, som for eksempel en vandpumpetang. Tangen passer til diverse vandpumper og kan få ordentlig fat i relevante ventiler.

For mange kan håndværktøj virke overflødigt, men i virkeligheden er de essentielle for at kunne klare små og specifikke opgaver. Du vil eksempelvis have svært ved at måle ting op uden et målebånd eller en målestok. Eller lukke luften ud af en radiator uden en radiatornøgle. Det kan derfor være meget nødvendigt at have et bredt udvalg af håndværktøj i din værktøjskasse. Få det hele hos Amager Isenkram.