Facebook Pixel

Hængelåse

Alt i hængelåse

Når du vil have dine ting sikret, skal du have dig en hængelås - hvis ikke flere. Med en hængelås på døren eller kufferten, holder du uvedkommende ude fra dine ting. Hos Amager Isenkram har vi et bredt udvalg af låse, som passer til større eller mindre genstande.

15 varer

pr. side
Faldende orden

15 varer

pr. side
Faldende orden

Find den rette hængelås

Den rette type hængelås kan gøre en stor forskel. Det nytter for eksempel ikke at have en lille lås på et skur, hvor der ikke skal meget til at få låsen op. Nogle hængelåse er bare lavet til bestemte situationer, og det vil derfor være bedst at bruge dem til deres dedikerede opgaver.

Hos Amager Isenkram kan du for eksempel få låse i messing, som er gode til nogenlunde almindelige forhold som at aflåse et skur eller en kæde på et tohjulet køretøj. Disse kommer med to nøgler og i forskellige størrelser, så du kan selv afgøre hvor stor den skal være. Til de mere krævende og vådere forhold har vi krombelagte hængelåse, som kan holde til at være i kontakt med vand. Så du vil for eksempel kunne låse sejlbåde og bådmotorer, hvis du har disse, uden at de tager skade af vejrforholdene. Derfor kan det være smart at overveje hvor låsen vil befinde sig, så du kan vælge hvilken type lås du skal bruge.

Hvis du rejser meget, skal du selvfølgelig også have en god og praktisk hængelås til din taske eller kuffert. På den måde kan du undgå at nogen går i din taske uden din tilladelse. Køb en smart kodehængelås med wire i gul eller sort, der er særlig god til rejser, så skal du hverken bekymre dig om nøgle eller om bøjlen på låsen kan komme omkring de relevante lynlåse. Se, det er praktisk.