Facebook Pixel

Hårklipper til herreklip og trimming

Når håret skal trimmes, har du brug for en god og holdbar hårklipper. Det skal være en klipper der både har skarpe blade, men også indstillinger som angivelse af længde. Du kan nemt betjene maskinen overalt på hovedet og har dermed fuld kontrol over klipningen. Se udvalget af hårklippere hos Amager Isenkram her på siden.

9 varer

pr. side
Faldende orden

9 varer

pr. side
Faldende orden

Find den rette hårklipper

På denne side finder du vores store og brede sortiment af forskellige hårklippere og trimmere. Du kan finde maskiner inden for mærkerne Braun, Philips og Babyliss, hvor navnet i sig selv garanterer god kvalitet og lang levetid. En hårklipper er et godt køb eller alletiders gaveidé til mænd, der er af den overbevisning, at de kan klippe håret selv. Ved at klippe håret selv, kan du også spare penge hver måned på frisørbesøg. 

 

Langt de fleste maskiner gør det muligt at indstille længden. Nogle modeller har endda medfølgende kamme, så du vil have god kontrol over håret under klipningen. Hvis du er karseklippet eller ønsker en tæt og ensartet klipning, skal du helt sikkert have dig en klipper. Med denne hårklipper fra Braun, kan du vælge mellem 8 længder. Den har en medfølgende kam, rengøringsbørste og væske. Et dobbelt batteri gør at maskinen kan holde et konstant pres indtil batteriet er løbet tør. Ellers kan denne trimmer fra Babyliss hjælpe med at udtynde håret på en naturlig måde så du kan gå fra kort i nakken til lidt længere hår på toppen. Det er op til dig hvilken type hårklipper du har brug for.