Facebook Pixel

Hårpleje

Alt i hårpleje produkter

Når du gerne vil gøre noget ved dit hår, skal du selvfølgelig have de rette hårpleje produkter. Om du vil trimme, krølle, glatte eller tørre det, kræver det et specifikt apparat. Hos Amager Isenkram kan du finde et bredt udvalg af produkter og ekstra tilbehør til din hårpleje.

22 varer

pr. side
Faldende orden

22 varer

pr. side
Faldende orden

Find det rigtige produkt til hårpleje

Vi har alle en eller anden holdning til vores hår. Nogle ønsker bare at det er kort og praktisk så man ikke skal bruge så lang tid på at gøre sig klar. Hvor andre, især kvinder, godt kan lide at gøre lidt ud af deres look. Her spiller hår ofte en stor rolle. Nogle er måske eksperimenterende, mens andre kan finde på at holde sig til den samme frisurer længe.

 

Hvad end du er på jagt efter af produkter til din hårpleje, både dem på og i hovedet, så finder du det på denne side. Amager Isenkram har nemlig et stort udvalg af forskellige former for apparater og tilbehør til din hårpleje. Det er blandt andet hårklippere, krøllejern og hårtørrer, men også sakse, epilatorer og trimmere.

 

Under produktgrupperne finder du en masse forskellige produkter fra brands som Philips, Braun, OBH, Babyliss og mange flere. Udvalget gør således også at der vil være noget til alle pengepunge. Så giv dig selv eller en du holder af en rigtig fin gave, som kan hjælpe plejen af hår.