Facebook Pixel

Kom grillsæsonen i møde

Grill skriger, at det er blevet sommer. Tiden hvor det at sidde ud i haven, i parken eller på altanen er oplagt til grillmad. Der er næsten ikke noget skønnere end pølser, bøffer og steaks, der får sig en tur på grillen. Det er som om det åbne ild bare giver maden en helt anden smag end man vil kunne få på panden eller i ovnen. Så vær klar til grillsæsonen med alt det rette udstyr.

17 varer

pr. side
Faldende orden

17 varer

pr. side
Faldende orden

Alt til grill

Ingen sommer uden grill. Sådan har de fleste af os det nok. Sommer er nemlig lig med hygge udendørs, der stort set består af en masse mad og drikke. Og hvad er hyggeligere end at grille i parken eller haven med sine venner eller familie? Der er ikke meget der kan slå det når vejret er på sit bedste. Men for at det kan lade sig gøre, skal du selvfølgelig have en grill og dertilhørende tilbehør.

Du finder hos Amager Isenkram stort set alt hvad du kunne få brug for til at grille. Det er både selve grillene, men også tilbehør som tange, bakker og optændings udstyr. Men også børster og forklæder, samt flæsk holdere. Altså alle de små ting, der gør grillning meget nemmere. Find her på siden alt hvad du skulle mangle til den helt store grillfest. Og hvis du mangler ting til haven, så har vi også det.