Facebook Pixel

Gribetang

Gribetang som din forlænget arm

Med en gribetang kan du nå alle de små ting på jorden, som du har svært ved at bukke dig efter. Det kan være en stor hjælp hvis der er meget du skal bukke dig ned efter eller eventuelt har fået en skade eller smerte i ryggen. Særligt når man kommer op i årene, kan det være praktisk at have en form for forlænget arm.

Praktisk gribetang der er nem at bruge

En gribetang er det perfekte hjælpemiddel når det kniber med at kunne nå jorden. Med den smarte lukkemekanisme, kan du samle meget små genstande op. Så om du er ude i haven eller går rundt indendørs, kan du få brug for en hjælpende hånd.

 

Hos Amager Isenkram har vi blandt en 76 cm lang gribetang fra FX Tools, som, udover et nemt at betjene håndtag, har magnet for enden til at samle ting som mønter op. Tangen er lavet i holdbar aluminium, hvilket gør den let at bære rundt på. Du kan også få en længere udgave i plastik, men den har ikke de samme ekstra funktioner som den anden.

 

Hvis du er på jagt efter andre redskaber til haven, kan du finde et bredt udvalg her hos os. Vi har fokuseret på at have en masse praktiske produkter til haven, hjemmet og din personlige pleje. Så gå endelig hele webshoppen igennem inden du trykker på den endelige køb knap.