Facebook Pixel

Havehandsker

Havehandsker til det beskidte arbejde udenfor

Med havehandsker kan du rigtig få hænderne ned i jorden uden at de bliver beskidte. Det er  også smart når du skal samle græs, blade og grene op fra jorden. De er handy til alt det generelle havearbejde du skal have lavet udenfor. Se det store udvalg af havehandsker her på siden.

5 varer

pr. side
Faldende orden

5 varer

pr. side
Faldende orden

Kraftige eller klassiske havehandsker

Havehandsker gør havearbejdet meget lettere for dig. De kommer i mange forskellige udformninger og kvaliteter. Der er de klassiske handsker i stof, hvor der på håndflade siden er sat gummidupper på, der gør det nemmere at holde på redskaberne. Der er også flere udgaver af de kraftige handsker som oftest er beklædt med læder. Det gør dem virkelige holdbare, og du kan også tage fat om ting og planter der stikker.

 

Udover disse to varianter, kan du hos Amager Isenkram også finde nylon arbejdshandsker. På hele håndflade siden er handsken coated med gummi, hvilket gør det nemt at gribe rundt om diverse haveredskaber. De sidder ligeledes også tæt til hånden, hvorfor det er nemt at bruge dem når der skal plantes.

 

Leder du efter andet til haven, for eksempel andre redskaber som kan gøre havearbejde nemt og sjovt, kan du med garanti finde det i vores have sortiment.