Facebook Pixel

Planteredskaber

Praktiske planteredskaber til din have

Brug planteredskaber når du vil have dine planter i jorden og vokse uden problemer. Det kan være alt fra selve plantningen til at holde ukrudt og dyr væk fra de små frøer og planter. Se her på siden hvilke forskellige redskaber du kan få til din plantning.

7 varer

pr. side
Faldende orden

7 varer

pr. side
Faldende orden

Sikre dine planter med de rette planteredskaber

Kan du lide at ordne planter, har du helt sikkert brug for planteredskaber på et eller andet tidspunkt. Der er mange forskellige typer af redskaber, som kan gøre livet i haven lidt nemmer for dig. Det kan være alt fra planteskovle og ukrudtsjern til knæpuder.

 

Du kan finde alle disse redskaber og mere hos Amager Isenkram. Du kan for eksempel få fingrene i et smart fuglenet, som kan hjælpe dig med at holde fugle fra dine nyplantede frøer, stiklinger og generelle planter som de kunne finde på at gå i. Du kan få nettene i to forskellige størrelser: 2 x 10 meter og 4 x 5 meter. Så alt efter hvordan dit bed er udformet, kan du have det rette net til at dække det.

 

Mangler du andet til haven, kan du helt sikkert finde det hos os. Vi har sørget for at samle en masse store og små redskaber, som du kan bruge i haven eller i dit hjem.