Facebook Pixel

Havestol

Alt i havestole

Havestole er gode at have når der skal siddes udenfor til sommer. Især hvis du også har et lækkert havebord at kunne sidde omkring. Det kan være de traditionelle stabelstole, men det kan selvfølgelig også være fine solvogne, hvor du både kan ligge og sidde for at nyde solen. Se hvilke havestole du kan få hos os i udvalget herunder.

6 varer

pr. side
Faldende orden

6 varer

pr. side
Faldende orden

Find den rette havestol til dig

Har du plads til stole i haven eller på altanen, skal du da selvfølgelig have dig nogle. Det er smart at have en eller flere om sommeren, hvor man gerne vil nyde vejret når det opfører sig ordentlig. Alt efter hvor meget plads du har, kan du vælge at købe de almindelig stole eller stole der kan klappes sammen. Hvis du har en hel have, kan du også nyde godt af et par solsenge. Det er ren afslapning!

 

Hos Amager Isenkram har vi samlet en masse forskellige havestole, så du kan vælge den type der passer bedst ind i pladsen og din stil. Du kan for eksempel finde stabelstole i plast, som er lette at løfte og stable. De findes også i en børneudgave, hvor farve udvalget er lidt større. 

 

Du kan også plast taburetter, som fylder meget lidt og kan bruges som ekstra siddepladser indenfor når du får mange gæster. Der er vores Komodo klapstole også meget gode, de er behagelige at sidde på og har et robust ryglæn. Begge modeller kommer i grå, og matcher derfor mange af de andre havemøbler som vi fører. Du kan også finde andet til haven her på webshoppen. Hvis du vil se havestolene og andre møbler i udstilling, skal du besøge vores butik på Tårnby Torv.