Facebook Pixel

Hedvinsglas

Fine hedvinsglas til middagen

Brug hedvinsglas til at servere skøn hed- eller dessertvin til middagen. Glassene er ofte lidt mindre end almindelige vinglas, da alkoholprocenten i hedvin er lidt højere. Sagt på en anden måde: en højere alkoholprocent kræver lidt mindre vin i glassene. Se hele sortimentet herunder.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Glas til hed- og dessertvin

Skal middagen sluttes af med en god dessertvin, skal du huske at servere mindre end de sædvanlige vin. Hed- og dessertvin har nemlig en alkoholprocent på mere end 14 %, og skal egentlig bare give en ekstra smagsoplevelse frem for at gøre dig fuld. Derfor er der også udformet særlige glas, der er gode til hed- og dessertvin. Ved brug af disse kan du nemmere se hvor du skal hælde til på glasset, uden at få for meget på én gang.

 

Hos Amager Isenkram kan du bl.a. få Rosendahl dessertvinglas fra serien Grand Cru. De er lidt mindre og smallere end hvidvinsglassene og vil passe godt ind på bordet sammen med resten af Grand Cru serien. Hvis du er interesseret i andre glas fra Rosendahl, kan du nemt finde dem under menupunktet "Glas". De har stort set lavet alle former for glas, og du vil nemt under de enkelte typer af glas se en udgave fra Rosendahl.