Facebook Pixel

Højtider

Alt til højtider

Nyd de forskellige højtider endnu mere med ting, der hjælper med at sætte den rette stemning. Hos Amager Isenkram finder du produkter, som du kan stå og mangle, til blandt andet jul, påske og halloween. Udvalget varierer en del fra år til år, hvor der selvfølgelig er flest produkter lige op til selve højtiden.

Varer 1-32 af 105

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 105

Side
pr. side
Faldende orden

Find pynt til den rette højtid

Kan du godt lide at fejre de store og små højtider? Lige meget hvilken højtid du går i møde, så kan de rette remedier hjælpe med at skabe en (u)hyggelig stemning i hjemmet. Vi har skaffet en masse produkter til højtider som jul, påske og halloween her på siden. For at finde varer til en særlig højtid, kan du klikke ind på den specifikke kategori. Vi har for eksempel lavet en særskilt jule og påske kategori, så du har nemmere ved at finde pynt til disse højtider.

I jule kategorien kan du finde alt fra juletræer til ting til bordopdækningen og pynt til hele hjemmet. Du kan køre et farvetema eller bare blande alt det du ser. Det er din egen fantasi der sætter grænserne. Til påske kan du finde søde figurer og ophæng, som passer ind i ethvert hjem der ønsker at fremhæve den gode påskestemning.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af pynt til højtider og få inspiration. Vi har hurtig levering så du kan nå at få det du mangler.