Facebook Pixel

Højtider

Alt til højtider

Nyd de forskellige højtider endnu mere med ting, der hjælper med at skabe den rette stemning. Hos Amager Isenkram finder du produkter, som man ofte står og mangler til blandt andet jul, påske og halloween. Udvalget varierer en del fra år til år, hvor der selvfølgelig er flest produkter lige op til selve højtiden.

23 varer

pr. side
Faldende orden

23 varer

pr. side
Faldende orden

Find pynt til den rette højtid

Kan du godt lide at fejre de store og små højtider? Lige meget hvilken højtid du går i møde, så kan de rette remedier hjælpe med at skabe en (u)hyggelig stemning i hjemmet. Vi har skaffet en masse produkter til højtider som jul, påske og halloween her på siden. For at finde varer til en særlig højtid, kan du klikke ind på den specifikke kategori. Vi har fx lavet en særskilt jule- og påske-kategori, så du har lettere ved at finde pynt til disse højtider.

I jule-kategorien kan du finde alt fra juletræer til ting til bordopdækningen og pynt til hele hjemmet. Du kan køre et farvetema eller bare blande alt det du ser. Det er kun din egen fantasi der sætter grænserne. Til påske kan du finde søde figurer og ophæng, der passer ind i ethvert hjem der ønsker at fremhæve den gode påskestemning.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af pynt til højtider og få inspiration. Vi har hurtig levering, så du kan nå at få det du mangler.