Facebook Pixel

Køb festligt plastik juletræ

Hvad er jul uden et juletræ? For mange mennesker er det traditionen tro at have et fint pyntet grantræ stående i hjemmet det meste af december. Men for mange kommer det også med en masse tabte nåle og en stærk duft af gran. Hvis du vil undgå svineriet og duften, uden at gå på kompromis med traditionen, kan du prøve et kunstigt juletræ. Se her hvordan dit næste plastik juletræ kan se ud.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Praktiske plastik juletræer

Mangler du et juletræ, der kan pynte dit hjem hele december måned uden at komme til at se trist ud? Så er et plastik juletræ lige sagen. Hos Amager Isenkram finder du et spændende udvalg af kunstige juletræer i plast, som kan bringe juleglæden og -stemningen frem hos enhver. Udvalget byder både på juletræer i helt klassisk stil og de mere unikke hvide juletræer, som kan gøre vintermørket lidt mere hyggeligt. Du kan få plastik juletræerne i to størrelser: 150 eller 180 cm. Find dét juletræ, som passer til dig, her på siden.

Plastik juletræer ligner til forveksling almindelige grantræer. Fordelen er dog, at de kan holde i mange år, er meget lette og at de er super fleksible. Grenene kan formes som du vil, så du kan få træet til at se meget fyldigt ud. Når træet ikke længere skal bruges, kan du nemt samle det så det ikke fylder meget i opbevaring.

Hvis du vil prøve noget nyt i år, kan vi varmt anbefale at investere i et kunstigt juletræ og du vil med garanti have lyst til at bruge det år efter år. Vi tilbyder hurtig levering, men du kan også vælge selv at afhente din bestilling i en af vores fysiske butikker.