Facebook Pixel

Slow Cooker

Slow cooker til langtidstilberedt madretter

Med en slow cooker kan du nemt lave lækre madretter, som kun har godt af at blive tilberedt langsomt. Så hvis du bare gør lidt forbedring inden du tager på arbejde, kan du komme hjem til mad som er virkelig mørt. Du vil helt sikkert blive glad for metoden i længden.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Lav lækkert mad i slow cookeren

Brug blandt andet slow cookeren til at lave mad, der bliver rigtig mørt af at simre i lang tid. Det kan for eksempel være gryderetter som coq au vin, koteletter og oksestege. Jo længere tid det får lov til at hygge sig i varmen, jo bedre. Slow cookeren kan også bruges til at stege og brune maden af som en almindelig gryde. Derefter kan der tilsættes en masse andre ingredienser som du vil have til at simre i lang tid.

 

Hos Amager Isenkram kan du købe denne smarte slow cooker fra Conzept. Den kan rumme 4,75 liter og beholderen kan tåle en tur i opvaskemaskinen. Den har to varmeindstillinger, samt en mulighed for at holde apparatet varmt indtil du slukker for den. Den kan derfor stå og holde sig varm indtil du kommer hjem fra arbejde.

 

Hvis du godt kan lide ideen om langtidstilberedning af mad, kan du måske også være interesseret i sous vide. Du kan læse mere om de enkelte muligheder ved at klikke ind på de individuelle apparater under husholdningsapparater.