Facebook Pixel

Dekorativt hyldepapir til dine møbler

Hvad kan man bruge hyldepapir til? Er du for eksempel træt af dine møbler eller trænger de bare til nyt liv, så kan du opdatere dine hylder, reoler, kommoder eller skuffer med hyldepapir i stedet at skifte dem ud. Dekorativt papir på inder- eller ydersiden kan give dem et nyt look og det kan eventuelt forlænge møblets levetid med et par år. Du kan se udvalget af hyldepapir her på siden.

Selvklæbende papir og vinduesfilm

Hvis du spørger os, så er hyldepapir en super smart opfindelse. Ikke nok med at møblet får et andet look, det kan også forlænge levetiden på møblet. For hvis der ikke er noget fundamentalt galt med møblet, er der i virkeligheden ingen god grund til at skille dig af med møblet. Oven i købet er prisen også fornuftig, så du sparer i bund og grund penge nu og her ved at holde liv i dit gamle møbel.

Papiret kommer i mange forskellige mønstre og farver, og det kan nemt påføres glatte overflader. Der sidder noget selvklæbende på bagsiden, som også skulle gøre papiret nemt at få af igen. Du kan få noget vinduesfilm, der sættes på vinduet for at skærme for nysgerrig blikke. Det er især smart hvis du bor i stueetagen i et ret trafikeret område.

Amager Isenkram har også en masse andet smart til din bolig, du kan finde alt mulig til indretningen her på webshoppen.