Facebook Pixel

Hyldepapir

Dekorativt hyldepapir til dine møbler

Hvad kan man bruge hyldepapir til? Du kan fx bruge det, hvis du er lidt træt af dine møbler eller hvis de trænger til nyt liv. Du kan let opdatere dine hylder, reoler, kommoder eller skuffer med hyldepapir, i stedet at skifte dem ud. Dekorativt papir på inder- eller ydersiden kan give dem et nyt look og det kan eventuelt forlænge møblets levetid med et par år. Se vores store udvalg af hyldepapir her på siden.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Selvklæbende papir og vinduesfilm

Hvis du spørger os, så er hyldepapir en super smart opfindelse. Ikke nok med at møblet får et nyt look, det kan også forlænge levetiden på møblet. For hvis der ikke er noget fundamentalt galt med selve møblet, er der i virkeligheden ingen grund til at skille dig af med det. Prisen er endda også fornuftig, så du sparer i bund og grund penge nu her, ved at holde liv i dit gamle møbel.

Papiret kommer i mange forskellige mønstre og farver, og det kan nemt påføres på glatte overflader. Der sidder noget selvklæbende lim på bagsiden, der også gør papiret nemt at få af igen. Du kan også få noget vinduesfilm, der sættes på vinduet for at skærme for nysgerrige blikke. Det er især smart, hvis du bor i stueetagen i et ret trafikeret område.

Amager Isenkram har også en masse andet smart til din bolig, som du kan finde under kategorien "indretning" her på webshoppen.