Facebook Pixel

Gardintilbehør

Gardintilbehør til opsætning af gardiner

Mangler du gardintilbehør til at sætte dine gardiner op, kan du finde noget af det mest nødvendige tilbehør her. Vi fører ikke selve gardinerne, men vi vil meget gerne være behjælpelige med tilbehøret dertil. Se herunder hvilket gardintilbehør vi kan tilbyde dig, for at gøre det lettere at sætte dem op.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Find det rette tilbehør til dine gardiner

Med det rette tilbehør, kan du opsætte gardiner helt uden problemer. Det sparer dig for en masse penge og du kan nemt skifte gardinet senere, hvis du bliver træt af farve eller mønster. Når du skal sætte et gardin op, kræver det ofte en gardinstang eller -spiral, samt beslag, kroge eller øskner. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker at gardinet skal hænge.

Hos Amager Isenkram kan du finde et bredt udvalg af gardintilbehør. Det er super praktisk, hvis du ønsker at klare monteringen selv. Du kan eksempelvis finde 4 mm hvide gardinspiraler, som du kan bruge til at spænde mellem to kroge på det ønskede sted. Spiralen skal føres gennem løbegangen af gardinet, inden det hægtes op på krogene. Voila, så let er det.

Ønsker du at gøre flere ting i dit hjem selv, kan du finde en masse værktøj og tilbehør under kategorien "boligtilbehør". Det kan både være boremaskiner og andet håndværktøj, der kan hjælpe med at skrue eller hamre ting på plads. Tag et kig, det kan være at du bliver inspireret til dit næste boligprojekt.