Facebook Pixel

Irish Coffee Glas

Lækre irish coffee glas til de kolde aftener

Med særlige irish coffee glas kan du nemt servere de varme drikke, uden at brænde fingrene på glasset. De kommer nemlig med hanke, der gør det nemt at holde glassene. De er desuden tykke nok til at holde på varmen i længere tid. Se det brede udvalg af glas til irish coffee herunder.

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

Forskellige glas og tilbehør til irish coffee

Elsker du også irish coffee, fordi det bringer det bedste fra to verdener sammen? Ganske enkelt er det kaffe, whisky og flødeskum på toppen. Der findes selvfølgelig udgaver, hvor der er kræset meget mere om ingredienserne. Men som udgangspunkt er det bare tre ting, som du blander sammen og serverer i glas med hanke.

 

Hos Amager Isenkram kan du finde flere forskellige udgaver af irish coffee glas. Der er den helt simple version, uden nogle ekstra dekorative detaljer. Der er også dem, hvor der er gjort lidt ekstra ud af glassene. For eksempel Grand Cru serien fra Rosendahl, hvor glassene til varme drikke, som blandt andet irish coffee, har en stålkant lige under det punkt hvor glasset bliver smallere. Du kan købe en pakke med enten to eller fire glas. 

 

Til drinken hører der sig også sugerør til. Det er dog ikke helt almindelig sugerør som du bør købe, det er sugeskeer. På den måde kan du både røre godt rundt i glasset og suge den lettere afkølet drik op uden at skulle sætte munden på det varme glas. Du kan selvfølgelig også finde andre typer af sugerør hos os, og så er det endda de miljøvenlige udgaver af stål eller glas. Du kan finde sugerørene og meget andet under menupunktet "Glas".