Facebook Pixel

Julebelysning

Alt i Julebelysning - Julelys der sætter den rette stemning

Mangler du noget festlig julebelysning, som virkelig fremhæver den rette stemning i højtiden? Vi elsker julen og forhandler derfor forskellige slags julepynt med lys som kan hjælpe med at sætte præg på dit hjem. Udforsk de enkelte julebelysning herunder.

20 varer

pr. side
Faldende orden

20 varer

pr. side
Faldende orden

Julebelysning til Indendørs og Udendørs brug

Hos Amager Isenkram kan du finde dét du mangler i julebelysning. Vi har de velkendte julekæder, som kan bruges inden- og udendørs. Julekæderne findes i flere forskellige længder og med forskellige antal led. Så skal du dække hele husfacaden med belysning eller pynte tagrenderne med istapper, har vi produkterne til dig.

 

Derudover, har vi et bredt udvalg af julebelysning som kan bruges på juletræet i form af pynt eller stå for sig selv i vindueskarmen. Mange af disse fine juledekorationer med lys bruger batterier, så du kan sætte dem lige hvor du vil og ikke være afhængig af den nærmeste stikkontakt. Det gælder blandt andet det fine julehjerte fra Conzept.

 

Julen varer længe, men behøver ikke koste mange penge. Ligegyldigt om du skal pynte op inden- eller udendørs, har vi helt sikkert den rette julebelysning til dig.