Facebook Pixel

Julepynt

Pynt hjemmet op til jul

Julepynt hjælper med at skabe en hyggelig stemning til gavernes fest. Langt de fleste elsker at pynte op til jul, og hos Amager Isenkram kan du finde alt det essentielle i julepynt. Vi har alt fra traditionelle ophæng til særlige uroer og lysholdere. Du finder også en masse pæne og farverige ting til bordopdækningen. Find dekorative ting til jul her på siden.

Varer 1-32 af 97

Side
pr. side
Faldende orden
  1. Georg Jensen - Topstjerne stor guld Tilbud
    Georg Jensen - Topstjerne stor guld
    Vores Pris 499,95 kr Vejl. Pris 699,95 kr
  2. Kræmmerhus til deko 15 cm
    Kræmmerhus til deko 15 cm
    24,95 kr

Varer 1-32 af 97

Side
pr. side
Faldende orden

Alt i julepynt

Når julen nærmer sig, skal der gang i pynten. Nogle kan godt lide at dække hele hjemmet til med juleting, mens andre holder sig til at pynte juletræet. Ligegyldig hvilken type du er, kan du finde alt du kunne få brug for hos Amager Isenkram,

Er du til små julefigurer, så har vi et stort udvalg af nisser og dyr. Det samme gør sig også gældende for ophæng til juletræet og resten af hjemmet. Få simple julekugler, der er pænt dekoreret med julemotiver, eller pynt lavet af kendte designere. Vi fører blandt andet Georg Jensens juleuro fra 2016 og 2017. Uroerne kommer med et smukt og farverigt bånd, så det kan hænges op lige hvor du ønsker. Prikken over i’et af pynt er selvfølgelig en elegant topstjerne i sølv.

Når det store julebord skal dækkes, kan du selvfølgelig også finde alt fra dugen til lysene og servietterne hos os. Du kan for eksempel finde hvide bomuldsduge med stjerner spredt blandt katte og mus. De fås i to forskellige størrelser: 150 x 250 cm og 150 x 350 cm. På bordet kan du også sætte stage- og lysholdere, samt særlig dekorerede jule glas. Når der skal bages julekager, kan du blandt andet få udstikkere til at bygge dit eget kagehus. Og til alle de andre julegodter, kan du købe kagedåser med de sødeste motiver.

Find julepyntet, der kan bringe dig i den rigtig stemning. Og husk, julen varer længe, men behøver ikke koste mange penge – i hvert fald ikke hos Amager Isenkram.