Facebook Pixel

Kaffebryggere

Kaffebryggere til anderledes brygning af filterkaffen

Med en kaffebrygger kan du lave en god kop kaffe, helt uden brug af en kaffemaskine. I stedet bruger du for eksempel en karaffel, et filter og kogende vand. Den malede kaffe kommes i filteret og når du hælder vand over siver det langsomt ned i karaflen. Samtidig dannes der fantastiske aromaer.

3 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Bodum - Chambord plast stempelkande 8-kops Tilbud
  Bodum - Chambord plast stempelkande 8-kops
  Vores Pris 299,95 kr Vejl. Pris 399,95 kr
 2. Bodum - Pour over kaffebrygger kork Tilbud
  Bodum - Pour over kaffebrygger kork
  Vores Pris 249,95 kr Vejl. Pris 349,95 kr
 3. Bodum - Pour over kaffebrygger sort Tilbud
  Bodum - Pour over kaffebrygger sort
  Vores Pris 199,95 kr Vejl. Pris 249,95 kr

3 varer

pr. side
Faldende orden

Flotte kaffebryggere

Erstat de store kaffemaskiner med en flot kaffebrygger. På den måde kan du få lækker og velsmagende kaffe hver gang. En kaffebrygger bygger nemlig smagen op mens vandet langsomt trænger igennem den malede kaffe og filtret.

 

Hos Amager Isenkram kan du få denne smart pour over model fra Bodum. Den timeglasformet karaffel kan rumme 0,5 liter kaffe. Du vil skulle holde om det smalleste punkt hvor der sidder et smart og aftageligt cuff, så du ikke brænder fingrene når kaffen er brygget. Cuffen kan fås i kork eller silikone. Med en pour over kaffebrygger behøver du heller ikke at købe papirfiltre længere. Den kommer med et permanent filter i rustfrit stål, som nemt kan rengøres.

 

Du finder her i webshoppen også elkedler så du altid har kogende vand til at brygge din kaffe. Se de forskellige modeller under Kaffe og Te, hvor der også gemmer sig en masse andre gode tilbud.