Facebook Pixel

Kaffebryggere

Kaffebryggere til anderledes brygning af filterkaffen

Med en kaffebrygger kan du lave en god kop kaffe, helt uden brug af en kaffemaskine. I stedet bruger du for eksempel en karaffel, et filter og kogende vand. Den malede kaffe kommes i filteret og når du hælder vand over siver det langsomt ned i karaflen. Samtidig dannes der fantastiske aromaer.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Flotte kaffebryggere

Erstat de store kaffemaskiner med en flot kaffebrygger. På den måde kan du få lækker og velsmagende kaffe hver gang. En kaffebrygger bygger nemlig smagen op mens vandet langsomt trænger igennem den malede kaffe og filtret.

 

Hos Amager Isenkram kan du få denne smart pour over model fra Bodum. Den timeglasformet karaffel kan rumme 0,5 liter kaffe. Du vil skulle holde om det smalleste punkt hvor der sidder et smart og aftageligt cuff, så du ikke brænder fingrene når kaffen er brygget. Cuffen kan fås i kork eller silikone. Med en pour over kaffebrygger behøver du heller ikke at købe papirfiltre længere. Den kommer med et permanent filter i rustfrit stål, som nemt kan rengøres.

 

Du finder her i webshoppen også elkedler så du altid har kogende vand til at brygge din kaffe. Se de forskellige modeller under Kaffe og Te, hvor der også gemmer sig en masse andre gode tilbud.