Facebook Pixel

Kaffedåser

Praktisk kaffedåse til opbevaring af kaffebønner

Med en kaffedåse kan du nemt opbevare kaffebønnerne og give dem længere liv. I de lufttætte beholdere kan du beskytte bønnerne mod fugt, varme og kulde. Det gør at kaffen bevarer sin dejlige smag i hele sin levetid. Se nedenfor hvilke kaffedåser du kan få hos os.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Kaffedåser med patentlukning

En kaffedåse er et bedre alternativ end den originale emballage. For det første ser det pænere ud og for det andet så er beholderne lufttætte, hvilket poserne ikke er. Så hvis du virkelig gerne vil have at kaffebønnerne bliver ved med at smage godt, skal du skifte til en kaffedåse.

 

Du kan hos Amager Isenkram blandt andet finde firkantede udgaver. Du kan få nogle kaffedåser fra Galzone som har en smart patentlukning, hvilket sikrer denne lufttætte følelse. De kommer i en hvid version med sort tekst eller en sort udgave med hvid tekst. Den firkantet dåse kan rumme omkring 1,5 liter, hvilket er en god slat bønner.

 

Med korrekt opbevaret kaffebønner kan du nemt putte dem i kværnen uden at være bange for at de har mistet deres gode aroma. Du kan også finde dig en ny kaffekværn her i webshoppen. Du skal bare lede under Kaffe og Te.