Facebook Pixel

Kaffedåser

Praktisk kaffedåse til opbevaring af kaffebønner

Med en kaffedåse kan du nemt opbevare kaffebønnerne og give dem længere levetid. I de lufttætte beholdere kan du beskytte bønnerne mod fugt, varme og kulde. Det gør, at kaffen bevarer sin dejlige smag i hele sin levetid. Se nedenfor hvilke kaffedåser du kan få hos os.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Kaffedåser med patentlukning

En kaffedåse er et bedre alternativ end den originale emballage. For det første ser det pænere ud og for det andet så er beholderne lufttætte, hvilket poserne ikke er. Så hvis du virkelig gerne vil have at kaffebønnerne bliver ved med at smage godt, bør du skifte til en kaffedåse.

 

Hos Amager Isenkram kan du blandt andet finde firkantede udgaver. Du kan få nogle kaffedåser fra Galzone som har en smart patentlukning, hvilket sikrer denne lufttætte funktion. De kommer i en hvid version med sort tekst eller en sort udgave med hvid tekst. Den firkantede dåse kan rumme omkring 1,5 liter, hvilket er en god slat bønner.

 

Med korrekt opbevaret kaffebønner kan du nemt putte dem i kværnen, uden at være bange for at de har mistet deres gode aroma. Du kan også finde dig en ny kaffekværn her i webshoppen. Du skal bare kigge under menupunktet "Kaffe og Te".