Facebook Pixel

Kaffekværne

Kaffekværne til at male kaffebønner

Brug en kaffekværn til at male dine kaffebønner fint, så du kan bruge det til den videre kaffebrygning. Kaffebønner i sig kan nemlig ikke bruges til brygning, så du skal have lavet noget malet kaffe. Du kan i nogle kaffekværne indstille finheden, så du kan male kaffe til blandt andet espresso, stempelkaffe og pour over. Se de forskellige kværne herunder.

4 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Melitta - Kaffekværn Molino Tilbud
  Melitta - Kaffekværn Molino
  Vores Pris 349,95 kr Vejl. Pris 499,95 kr
 2. WMF - Kaffekværn Stelio Tilbud
  WMF - Kaffekværn Stelio
  Vores Pris 499,95 kr Vejl. Pris 699,95 kr
 3. Bosch - Kaffemølle Tilbud
  Bosch - Kaffemølle
  Vores Pris 149,95 kr Vejl. Pris 399,95 kr
 4. OBH - Kaffemølle easy grind Tilbud
  OBH - Kaffemølle easy grind
  Vores Pris 149,95 kr Vejl. Pris 399,95 kr

4 varer

pr. side
Faldende orden

Kraftfulde kaffekværne fra forskellige kendte mærker

Når du skal vælge en kaffekværn, skal du kigge på et par ting. Det er blandt andet en kraftfuld motor. Det er nødvendig for kværnen til at levere et godt resultat i lang tid. Desuden kan du kigge efter indstillingsmuligheder. Nogle kværne, for eksempel Bosch’s kaffemølle og Bodum’s Bistro-serie, har bare en tænd/sluk funktion. De maler bønnerne indtil du trykker stop igen.

 

Derudover kan du også få en smart kaffekværn fra OBH. Conical Precision er en mølle med hele 15 kværne indstillinger, så du nemt kan male kaffe til espresso såvel som stempelkaffe. Der er også mulighed for at sætte fem tidsindstillinger, så du kan nemt indstille maskinen lige som du vil.

 

Så om du vil lave kaffe i en stempelkande, pour over karaffel, kaffemaskine eller en espressokande, kan du finde de rette hjælpemidler her i webshoppen. Vi har redskaberne til de forskellige metoder under Kaffe og Te, hvor vi også har samlet en masse andet tilbehør.