Facebook Pixel

Kaffemaskiner

Kaffemaskiner og tilbehør dertil

Med en kaffemaskine kan du være sikker på at kaffen er ordentlig brygget. Så længe du har doseret den rigtig mængde kaffe og vand, så skulle smagen gerne altid være den samme. Du kan hjælpe det lidt på vej, ved at bruge en kaffemåleske. Dét og andet tilbehør, som filtere og filterholdere, kan du selvfølgelig også finde her på siden, sammen med de mange kaffemaskiner.

Varer 1-32 af 40

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 40

Side
pr. side
Faldende orden

Simple eller avancerede kaffemaskiner

Når kaffen skal brygges, er det godt med en kaffemaskine som bare virker uden de helt store dikkedarer. Derfor kan man stadig få de helt basic udgaver, hvor du har hældt vand på, tilsat kaffepulver i filteret og ellers bare tænder for knappen. Mere behøver du ikke for en god kop kaffe. Om det er en lille version som bare brygger 1-2 kopper kaffe eller de ganske almindelige størrelser.

 

Til dig som ønsker mere ud af din kaffemaskine, kan du naturligvis også bruge lidt flere penge på at få den ønskede oplevelse. Du kan blandt andet vælge Moccamaster, som er lidt af en bæst. Den kan brygge 1 liter kaffe, hvilket svarer til ca.10 kopper,  på bare 6 minutter. Derudover fører vi en Senseo Switch kaffemaskine, hvor du nemt kan skifte mellem at brygge puder og lave filterkaffe på en og samme maskine. 

 

Hvis du skal male dine kaffebønner inden brygning, kan du også finde nogle praktiske kaffekværne her i webshoppen. Du kan finde kværne under Kaffe og Te.