Facebook Pixel

Kagefade

Kagefad til dine smukke kager

Med et kagefad kan du nemt fremvise din nybagte kage, som du har brugt tid og kærlighed på at lave. Fadet kan rumme dine smukke kager, om det er lagkage eller bare en ganske almindelig chokoladekage. Det gør meget at præsentationen sidder lige i skabet, så er folk mere villig til at smage et stykke eller to.

Smarte kagefad der kan transporteres

Kagefad kan se meget forskellige ud. De kan være lavet i glas eller porcelæn og ser meget godt ud på bordet. Dog er de ikke særlige praktiske at have med sig, hvis du skal transportere kagen til en park eller din venindes hjem. Dels fordi fadet er skrøbeligt men også fordi du risikerer at ødelægge kagens udseende med folie eller andet der skal over.

 

Hos Amager Isenkram fører vi et smart kagefad med tilhørende låg i plast. Låget, som er en form for høj klokke, kan klikkes på fadet med fire låsebeslag, og du kan bære det hele i de to håndtag på toppen. Fadet er 40 cm i diameter, så der er masser af plads til en lækker kage der skal nydes et andet sted end hvor den er bagt.

 

Mangler du andre ting relaterede til køkkenet, som for eksempel apparater til at lave kagen, kan du finde dem under køkkenudstyr.