Facebook Pixel

Kageringe til en skarp og snorlig kage

Med kageringe kan du sørge for at din kage står som den skal. Den høje kant på ringen gør at du kan stable flere lag ovenpå hinanden uden at kagen begynder at skride. Det kan nemlig hænde når du skifter mellem bund og creme/mousse. Så få din kage til at stå skarpt og snorlig med de smarte kageringe.

4 varer

pr. side
Faldende orden

4 varer

pr. side
Faldende orden

Små og store kageringe i rustfrit stål

Kageringene er lavet i rustfrit stål og kommer i flere forskellige størrelser. Du kan derfor både putte dem i ovnen, når du vil sørge for at kagebunden får den ønskede størrelse, men også i fryseren når du vil have at kagecreme og mousse sætter sig skarpt oven på kagebunden.

 

Hos Amager Isenkram kan du finde kageringe i lidt forskellige størrelser og antal. Du kan blandt andet få to små ringe fra Mette Blomsterberg på 7 cm i omkreds. Ellers kan du købe en pakke fra Conzept med tre kageringe i forskellige størrelser: henholdsvis 6, 8 og 10 cm i omkreds. Hvis du for eksempel skal lave lagkagebunde, kan du med god vilje købe denne justerbare kagering fra Dacore. Ringen kan udvides fra 16 cm til 32 cm. Dermed kan du nemt udstikke bundene i den ønskede størrelse.

 

Hvis du laver en kage i en anden form end rund, kan du måske overveje at købe kantfolie i stedet. Det er mere fleksibelt, men kræver en kageform til at holde kagen på plads, især i de spæde øjeblikke efter kagen er stablet. Du kan finde kagefolie og mange andre bageartikler her i webshoppen.