Facebook Pixel

Kageruller

Funktionelle kageruller til bagværk

Brug kageruller til at forme dejen til den ønskede form og tykkelse. Det kan for eksempel være en pizzabund, som du gerne vil have rund og tynd inden du putter fyld på. Det kan også være at du er i gang med at bage småkager og skal have dejen rullet tynd inden du kan udstikke de ønskede former. Her er en kagerulle uundværlig.

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

Kageruller til enhver pengepung

En kagerulle kan bruges til mange ting. Udover at flade dej ud, kan den også knuse kiks eller makroner inden det tilsættes en kage. Det kan for eksempel være at du skal lave en cheesecake med kiksebund. Her kan du bruge kagerullen til at smadre hele Digestive kiks til små krummer inden der tilsættes smør og blandingen presses ned i en kage- eller springform.

 

Hos Amager Isenkram kan du finde udgaver til enhver pengepung. Du kan blandt andet få en simpel rulle i træ, hvor der ikke er nogle håndtag. Derudover, kan du få den klassiske kagerulle med håndtag i ubehandlet bøg. Rullen kommer fra mærket Funktion og er 44 cm lang. Den kan hurtig gøres rent med varmt vand og sæbe. I den dyre ende finder du Eva Solo’s version af en kagerulle. Håndtaget er afrundet og er lavet i lakeret eg, hvor selve rulledelen er belagt med lysegrå silikone. Den er 48 cm lang og emmer af luksuriøsitet.

 

Mangler du kageudstikkere til dine småkager eller måske en pizzasten at bage din flade pizzadej på, kan du finde det under vores bageartikler.