Facebook Pixel

Kagespader

Alt i kagespader og kageknive

Med en kagespade kan du nemt og præcist skære kage ud og løfte over på en tallerken. Spaden er nemlig udformet med et bredt skær som kan komme under kagestykket og løfte i et helt stykke. Du kan herunder se de forskellige typer af kagespader og kageknive, som vi fører.

4 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Stelton - Original kagespade Tilbud
  Stelton - Original kagespade
  Vores Pris 299,95 kr Vejl. Pris 469,95 kr
 2. Rosendahl - Grand Cru kagespade Tilbud
  Rosendahl - Grand Cru kagespade
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 169,95 kr
 3. Anna kagespade
  Anna kagespade
  49,95 kr
 4. Funktion - Lagkagekniv
  Funktion - Lagkagekniv
  79,95 kr

4 varer

pr. side
Faldende orden

Elegante kagespader og knive til kagebordet

En kagespade kan være meget bedre at bruge på kagebordet end en almindelig kniv, da du ikke behøver at jonglere kagestykket på et smalt knivblad. I stedet kan du komme hele vejen under kagen med spaden og flytte stykket sikkert fra fad til tallerken. Du undgår dermed risikoen for spildt kage, og det er da den største fordel der findes.

 

Hos Amager Isenkram kan du finde både spader og knive, der er lavet specielt til kager. Du kan for eksempel få en enkel og prisfornuftig kagespade der hedder Anna. Der er også en flot lagkagekniv fra Funktion. Trods navnet, kan den godt bruges til andet end lagkage. Bladet på en kagekniv er ofte bare lidt skarpere end på en kagespade.

 

Du kan også få fingrene i et 13-delt kagesæt fra WMF, hvor du får en kagespade og seks kagegafler og seks teskeer. Sættet er super elegant og ser fantastisk ud på et kagebord. Du vil også på webshoppen kunne finde stel og serveringsfade under Alt til bordet.