Facebook Pixel

Kasser til opbevaring

Få smarte kasser til at opbevare alle dine ting, som du ikke vil have liggende fremme. De kan også bruges når du vil sortere dine ting, så lignende ting er samlet sammen. På den måde kan du nemt finde dem når du har brug for det. Se udvalget af kasser herunder, og få ryddet op i alle dine ting.

Varer 1-32 af 35

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 35

Side
pr. side
Faldende orden

Flotte kasser og praktisk tilbehør

Det kan være at du vil opbevare dine ting eller måske skal du flytte. Ligemeget grunden, kan du få brug for en kasse eller to på et eller andet tidspunkt. Flyttekasser er for eksempel store og holdbare. De kan indeholde en masse ting og samtidig tåle at blive transporteret, stablet og løftet igen og igen.

Hos Amager Isenkram kan du købe flyttekasser, samt en masser andre varianter. Du kan blandt andet få Smartstore opbevaringskasser i plast i en masse forskellige størrelser og udformninger. For at gøre opbevaring og pakning nemmere, kan du finde tilbehør som klistermærker til Smartstore og almindelig bobleplast.

Men hvis du virkelig vil have kasserne til at indgå i din indretning, kan du måske være mere interesseret i kasser af træ eller metal. Du kan eksempelvis finde flotte trækasser i smart og gråt retro look. De kommer i fire forskellige størrelser: stor, medium, lille og mini. Vi har også andet til opbevaring, såsom kurve, se under indretning.