Facebook Pixel

Kedler til komfuret

Med en kedel kan du nemt koge vand på dit komfur. I de gamle dage brugte man sit komfur til alt, og fordi de fleste køkkener stadig har et bør man bruge det noget mere. Og hvis du gerne vil slippe for en masse elektriske husholdningsapparater, som for eksempel en elkedel og kaffemaskine, kan kedlen være nok til at erstatte mange af de ting. Du kan nemlig koge vand som du kan bruge til te, kaffe, nudler og så videre. 

5 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Zwilling - Sigma Classic kedel 1,5 ltr Tilbud
  Zwilling - Sigma Classic kedel 1,5 ltr
  Vores Pris 449,95 kr Vejl. Pris 749,95 kr
 2. Funktion - Kedel sort 2 liter
  Funktion - Kedel sort 2 liter
  149,95 kr
 3. Kleenknit kedelstenssamler
  Kleenknit kedelstenssamler
  39,95 kr
 4. Funktion - Kedel stål 2 ltr
  Funktion - Kedel stål 2 ltr
  249,95 kr
 5. Zwilling - Sigma kedel blank stål 1,6 ltr Tilbud
  Zwilling - Sigma kedel blank stål 1,6 ltr
  Vores Pris 449,95 kr Vejl. Pris 749,95 kr

5 varer

pr. side
Faldende orden

Store kedler med smarte fløjter

En kedel kan rumme en del mere vand end elkedlerne kan. I det udvalg vi har hos Amager Isenkram, kan den mindste kedel indeholde 1,5 liter, og så varierer de andre lidt i størrelse indtil vi når 3 liter. Det er særlig praktisk hvis du skal bruge en masse kogt vand til madlavning eller andet. De smarte fløjter signalere når vandet koger og at du skal slukke for kogepladen.

 

Kedlerne tåler alle former for varmekilder, så selvom du har induktion kan du også bruge en. Du kan gå med en model hvor designet er meget klassisk, det kan være modellen fra Maku eller Conzept. Hvor Sigma kedlen fra Zwilling er lavet i et lidt nyere design, der dog stadig har bevaret alle de samme detaljer. Du kan også købe en kedelstenopsamler, der samler calcium og magnesiumsalte fra vandet, så de ikke giver kalkaflejringer. Det er smart og sørger for at din kedel holder længere.

 

Skal du lave te eller kaffe, er en kedel lige sagen. Du kan her i webshoppen finde en masse produkter, der kan højne oplevelsen endnu mere. Om det er en stempelkande eller teæg, så kan du finde det hele under Kaffe og Te.