Facebook Pixel

Kedel

Kedler til komfuret

Skal du lave te eller kaffe, er en klassisk kedel til komfuret både rustik og en hyggespreder. Du kan her på siden findes vores udvalg af kedler til både gas, el, keramisk komfur og induktion - med og uden fløjte.

En kedel er rustik og energibesparende

Med en kedel får du et rustikt udtryk i køkkenet, og kan nemt koge vand på dit komfur. Samtidig slipper du for at have endnu et elektrisk husholdningsapparat tilkoblet. Det skaber hygge og kan bringe minderne tilbage til dengang elektriske apparater ikke var standarden. Udover at koge vand til kaffe og te, kan kedlen også anvendes til madlavning. Så sparer du lidt på energien.

Køb din kedel til alle slags varmekilder

Hos Amager Isenkram, finder du både:

  • Kedel til induktion ✓
  • Kedel til komfur ✓
  • Kedel til gas ✓

Kedel til induktion

Skulle du hverken have gas eller almindelig keramisk kogeplade, men har du i stedet et komfur til induktion, har vi kedlen til dig. Vi har kedler til induktion i smuk, blank aluminiumsoverflade, sort og stål (både almindelig og blankpoleret, samt marble).

Derfor kan du let finde en kedel, der farvemæssigt matcher dine øvrige køkkenredskaber, hvilket er blevet et must for mange i et moderne køkken. Samtidig er du sikret topkvalitet, da vi nøje har udvalgt vores producenter af kedler til induktion. Så når du bestiller en kedel til induktion hos os, er du altid sikret at æstetik og kvalitet går op i en højere enhed.

Udover materialer, har vores modeller også forskellige design-udtryk. Du kan gå med en model hvor designet er meget klassisk. Det kan være modellen fra Maku eller Conzept. Hvor Sigma kedlen fra Zwilling er lavet i et lidt nyere design, der dog stadig har bevaret alle de samme detaljer.

Kedel til komfur

Har du et klassisk komfur, har vi naturligvis også kedler til dig. Både til de klassiske elkomfurer, samt de lidt senere udviklet med keramiske kogeplader. Stort set alle vores kedler kan anvendes her - se nærmere under det enkelte produkt, om det er en kedel til komfur, induktion eller gas (eller til det hele).

Kedel til gas

Vi har også kedler til gas, så skulle du være en af dem der bor i lejlighed i fx. København, eller bare har prioriteret at have gasblus i køkkenet, kan du trygt købe en kedel på siden, da de alle er kompatible med gaskomfur. Er du vild med camping eller outdoor-aktivitet med overnatning, hvor du ikke har adgang til elektricitet, er en traditionel kedel til gas også det helt rigtige valg for dig.

En kedel er rummelig

En kedel kan typisk rumme mere vand end elkedlerne kan. I det udvalg vi har hos Amager Isenkram, kan den mindste kedel indeholde 1,5 liter, og så varierer de andre lidt i størrelse indtil vi når 3 liter. Det er særlig praktisk hvis du skal bruge en masse kogt vand til madlavning eller andet.

Kedel med fløjte og kedelstensopsamler

Enten af nostalgiske eller andre grunde, er der faktisk rigtig mange af vores kunder der ønsker at finde en kedel med fløjte. De smarte fløjter der sidder på tutten af kedlen, signalerer når vandet koger, og at du skal slukke for varmekilden. Den ene ulempe der kan være ved en kedel i forhold til elkedlen, er nemlig at du, uden fløjte, kan risikere at vandet koger videre, selvom det egentlig er klar. Med en kedel med fløjte bevarer du det rustikke, hyggelige, men bliver samtidig gjort opmærksom på når vandet koger og er klar til brug.

Vælg en kedel til lavpris eller som mærkevare

I vores sortiment har vi altid sørget for, at der er et produkt hvor du får value for money og til de der ønsker mærkevarer. Derfor kan du både bestille en Funktion kedel til lavpris, og f.eks. en Zwilling. Uanset hvilket prisleje du opererer i, finder du altid vores produkter værende blandt de absolut laveste på markedet, og du finder også ofte en kedel på tilbud.

Du kan også købe en kedelstenopsamler, der samler calcium og magnesiumsalte fra vandet, så de ikke giver kalkaflejringer. Det er smart og sørger for at vandet holder sig kalkfrit og lækkert, og ikke mindst bidrager til at din kedel holder længere.