Facebook Pixel

Brug klapstole når du har småt med plads

Har du ikke meget plads i dit hjem, kan klapstole være noget for dig. De kan hives frem når der er brug for ekstra siddeplads og pakkes væk når gæsterne er gået. Det er praktisk og en fleksibel løsning til dig der har småt med plads. Se de forskellige variationer herunder.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Smarte klapstole og foldbare skamler

Har du brug for fleksibilitet i din bolig, er genstande som klapstole og foldbare møbler noget for dig. De fylder ikke særlig meget når de er slået ud, men de fylder endnu mindre når de er foldet sammen. Det giver dig mulighed for at gemme dem væk når de ikke er i brug.

Det er måske mest stole der fylder meget i rummene, og her er klapstole og skamler et rigtig godt alternativ. Hos Amager Isenkram kan du for eksempel finde klapstole og foldbare skamler, så du kan få mest ud af dit rum. Den lette og simple foldbare skammel i bambus kan du for eksempel have med ud eller bruge derhjemme som en ekstra siddeplads ved sofabordet.

Hvis du mangler andet din bolig, kan du finde møbler og småting til hjemmet her på webshoppen, som du synes passer ind i din indretning.