Facebook Pixel

Klejnespore til at udskære klejnere

Med en klejnespore kan du nemt skære klejnedejen i de lige linjer, som det kræver for at folde de velkendte kager. Alt efter hvilken form, som du skærer dejen i, kan du selv bestemme om klejnerne skal være spidse eller flade på toppen. En rombeformet udskæring giver de spidse slags, mens de rektangulære forbliver lidt samme form. Tag et kig i sortimentet herunder for at finde værktøj til at skære klejnere ud.

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

Smart klejnespore der klarer det hele dobbelt så hurtigt

Skal du have gang i at lave dine egne klejner, kan du gøre processen lidt hurtigere ved at have en klejnespore. Hos Amager Isenkram har vi blandt andet en dobbelt klejnespore. Den sørger for at du laver lige store klejner når dejen er rullet ud. Udover at skære begge kanter, laver den også udsnittet i midten, som du bruger til at vride dejen igennem til at give dem deres velkendte udseende.

 

Skal du bage andre former for småkager, kan du også finde en masse smarte udstikkere her i webshoppen. Vi har nemlig samlet store som små redskaber, der kan gøre bagning en leg for dig. Find udstikkerne og meget andet under bageartikler.