Facebook Pixel

Klemmer til at holde på tøjet

Klemmer er rigtig gode til at holde ting på sin plads. Det kan blandt andet være tøj på en tøjsnor eller et tørrestativ. Det er en fantastisk måde at forsikre at dit tøj ikke falder ned hvis der kommer et par vindstød. Klemmerne er holdbare og kan tåle at være ude i de våde elementer, hvis du for eksempel har en tøjsnor hængende udendørs.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Praktiske klemmer i træ eller plast

Tøj er ikke det eneste, som du kan bruge klemmer til. Der er en masse småting, hvor de kan være en alternativ løsning. Du kan for eksempel lave dit eget billedgalleri af børnetegninger, hvor du bruger klemmer til at holde papirerne oppe på en snor. Det er en sjov og billig måde at bruge nogle af de ting, som du allerede har i dit hjem. 

 

Hos Amager Isenkram kan du vælge mellem plast- og træklemmer. Du kan få en pakke plastklemmer med 24 stk, som nemt kan tåle at hænge ude i regnen uden at de bliver ødelagte. Med træklemmerne kan du eventuelt risikere at der går råd i træet efter længere tid i kontakt med vand. Hvis klemmerne i træ forbliver tørre, kan de holde til langt mere pres, tab på gulvet og andet de kan blive udsat for. De er nemlig super robuste i deres originale stand.

 

Du kan på webshoppen også finde tørresnore og tøjstativer, så du har et sted at bruge dine klemmer. Disse og andre rengøringsartikler kan du finde under Rengøring.