Facebook Pixel

Praktiske knager til dit overtøj

Knager er noget nær et must i dit hjem. De gør det nemt for dig at kunne hænge dit overtøj et sted når du kommer ind af døren. De kan også bruges til at hænge håndklæder, viskestykker og andet du står og skal bruge igen og igen uden at skulle lede efter det hver gang. Du kan her på siden finde vores udvalg af praktiske knager og smarte kroge.

11 varer

pr. side
Faldende orden

11 varer

pr. side
Faldende orden

Alt i knager og kroge

Med knager kan du have dine mest brugte ting hængende fremme så du nemt kan komme til det. Du kan have enkelte kroge eller hele knagerækker hængende i gangen, i badeværelset eller måske endda i køkkenet. Det er helt op til dig at bedømme hvor du mest har brug for knager.

Hos Amager Isenkram kan du finde en masse forskellige afskygninger. Der er meget enkle udgaver, men også nogle der er mere detaljerede. Du kan for eksempel finde denne lille og simpel krog i plast, som kan hænges på døren. Tykkelsen på døren skal helst ikke overgå 3,4 cm. Den kommer i en pakke med tre stykker, og du kan få dem i fire forskellige farver.

Mangler du andet til din entre, som for eksempel skobakker og skoreoler, kan du også finde det her på webshoppen. Vi har nemlig en masse skønne produkter til din boligindretning.