Facebook Pixel

Smarte knive til brug under måltidet

Knive kommer i mange forskellige udformninger, og du vil her på siden kunne finde en model som passer til din stil. Du kan få almindelige bordknive, men også smør- og engangsknive. Der er næsten ikke det, som du ikke kan bruge dem til. Se det brede udvalg herunder, og find dine nye knive.

5 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Engangskniv i træ 20-pak
  Engangskniv i træ 20-pak
  14,95 kr
 2. Fiskars - Functional Form+ Knivmagnet 39 cm Tilbud
  Fiskars - Functional Form+ Knivmagnet 39 cm
  Vores Pris 199,95 kr Vejl. Pris 299,95 kr
 3. Anna bordkniv
  Anna bordkniv
  24,95 kr
 4. Aida - Groovy bordkniv stål Tilbud
  Aida - Groovy bordkniv stål
  Vores Pris 14,95 kr Vejl. Pris 19,95 kr
 5. Aida - Atelier bordkniv blank stål Tilbud
  Aida - Atelier bordkniv blank stål
  Vores Pris 14,95 kr Vejl. Pris 19,95 kr

5 varer

pr. side
Faldende orden

Alt i knive og tilbehør

Mangler du knive i hjemmet, kan du finde de mest brugte typer her i vores sortiment. Blad og skaft kommer i mange forskellige designs, så du kan få både buede og mere kantede former på dine bordknive. Det er op til dig at vælge den type, som du vil kunne lide at se på dagligt eller når du får gæster.

 

Du kan hos Amager Isenkram finde mærker som blandt andet Aida, Fiskars og Funktion. Du kan finde knive i pakker af fire eller individuelt. Du kan for eksempel få fire styks Thor bordknive i en pakke til en fornuftig pris. Designet er enkelt og stilfuldt, så du kan sagtens bruge dem hver dag i mange år. Du kan også købe smørknive med lidt bredere blade, så du kan have mere smør eller smøreost på kniven ad gangen.

 

Du kan også finde knivmagneter, så du hurtigt kan komme til dine køkkenknive. Magneten hænges op på væggen med skruer og du kan derefter nemt hænge diverse knive op på stål bladet. Vi har også meget andet til bordet, det drejer sig både om ting at bruge under spisningen og ting til at stille på middagsbordet.