Facebook Pixel

Knivsliber

Funktionelle knivslibere til dine køkkenknive

Med en knivsliber kan du få dine køkkenknive ultra skarpe igen. Der er nemlig ikke noget værre end en sløv kniv, når du skal snitte kød eller skære grøntsager meget fint. Hvis knivbladet ikke kan gå gennem skindet på en tomat i første forsøg eller ikke glider nemt gennem kødet, kan det være tid til at slibe din kniv. Se de forskellige knivslibere, som vi fører, i udvalget herunder.

2 varer

pr. side
Faldende orden

2 varer

pr. side
Faldende orden

Knivslibere i forskellige designs

Når du skal vælge en knivsliber, kan det være meget godt at kigge på funktionalitet. Hos Amager Isenkram har vi flere forskellige modeller, der bruges manuelt. Du kan holde fast i sliberen med den ene hånd, mens du trækker kniven forbi et slibehoved med den anden. De fleste udgaver har et keramisk hjul som slibehoved. Derved er der nok slibeflade til hele knivens blad.

 

De mest simple modeller har et enkelt hjul, som tager de værste hakker i bladet. Mens andre, som for eksempel denne knivsliber fra Global, har to hjul. Det hvide hoved tager først alt det grove, mens den lyserøde del sliber fint efter. Husk at vaske kniven efterfølgende for at fjerne eventuelle metalpartikler. Det er også en god idé at slibe dine knive jævnligt for at undgå for mange hakker.

 

Vil du herefter opbevar dine køkkenknive på en smart måde, kan du tage et kig på vores knivmagneter. De viser pænt dine knive frem og gør det hurtigt og nemt for dig at komme til. Du kan finde knivmagneterne under Køkkenredskaber.