Facebook Pixel

Kogeplader der er super funktionelle

Mangler du kogeplader? Der er ingen grund til bekymring. Hos Amager Isenkram kan du finde forskellige typer af kogeplader, der ikke behøver andet end strøm for at fungere. De fylder ikke særlig meget og du kan derfor nemt fjerne dem fra køkkenbordet og gemme i et skab, når de ikke er i brug.

3 varer

pr. side
Faldende orden

3 varer

pr. side
Faldende orden

Fritstående kogeplader til små boliger eller særlige situationer

En fritstående kogeplade behøver ikke meget plads på køkkenbordet, det vigtigste er bare adgang til en stikkontakt. Så bor du et sted hvor der ikke er plads til et komfur, kan dette være en god løsning. Du kan også bruge kogepladerne hvis du eksempelvis ikke har komfur i dit sommerhus eller kolonihavehus. Igen, du sparer plads og kan til enhver tid hive stikket ud når den ikke er i brug. Der kan være andre situationer, som for eksempel madlavning udenfor i forbindelse med et event, hvor en fritstående kogeplade kan være nødvendigt. 

 

Hos Amager Isenkram kan du finde nogle forskellige slags kogeplader. Fra Severin kan du for eksempel få både en enkelt kogeplade eller en enhed med to kogeplader. Der er en lille og en medium størrelse kogeplade, så du kan nemt have flere gryder eller pander på samme tid. Derudover, kan du også finde en kogeplade med induktion fra Conzept. Den har hurtig opvarmning og en mere præcis temperaturregulering.

 

Skal du varme mad i andet end gryder og pander, kan du også tage et kig på mikro- og kombiovne. Du kan nemt finde de andre maskiner under husholdningsapparater.