Facebook Pixel

Avocadodeler

Praktisk avocadodeler

Med en avocadodeler kan du hurtigt og let lave pæne avocadoskiver. Du trækker værktøjet ned gennem den halve frugt efter du har fjernet kernen. Deleren skærer ikke bare skiverne, men den løsner også frugten fra skallen. Det er super praktisk. Du kan også bruge avocadodeleren til eksempelvis kiwi og andre lækre frugter, hvor kødet er blødt og der er en skal man kan skrabe langs.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Smart 3-i-1 avocadodeler

Ønsker du dine avocadoskiver perfekt skåret? Så skal du helt sikkert have en avocadodeler. Den gør jobbet meget nemmere. Du kan hos Amager Isenkram få denne smarte grå udgave fra Funktion. Det er en såkaldt 3-i-1 version, hvor du kan dele, udkerne og skære din avocado. Den er super praktisk fordi du finder det hele i et og samme værktøj. Og så går det meget hurtigere når du har det hele ved hånden. Den er lavet i polypropylene, hvilket gør at den sagtens kan klare en tur i opvaskemaskinen.

 

Savner du andre værktøjer, som kan dele frugt hurtigt eller lave flotte skiver, så har vi i webshoppen de rette produkter til dig. Vi har nemlig også hjælpemidler som æbledelere og mandolinjern, hvilket gør arbejdet ude i køkkenet meget nemmere for dig. Du kan finde disse og mange andre produkter under Køkkenredskaber.