Facebook Pixel

Køkkenrulleholder

Funktionelle køkkenrulleholdere til hjemmet

Med en køkkenrulleholder har du altid styr på din køkkenrulle. De fylder ikke meget mere end selve køkkenrullen, så udover praktikalitet må de også gerne se godt ud. De er alle udformet med en stang og en fod. Hvordan de ellers er designet, varierer lidt. Se nedenfor de forskellige holdere.

11 varer

pr. side
Faldende orden

11 varer

pr. side
Faldende orden

Vigtige krav du bør stille til en køkkenrulleholder

Når du skal have dig en smart og lækker køkkenrulleholder, er der et par vigtige krav som du bør have til din udvalgte model. Udover at sørge for at rullen hele tiden er oprejst, skal den også meget gerne kunne holde til at du river ét stykke køkkenrulle af uden at holde fast på rullen. Det vil sige, at hvis du har noget i den ene hånd, som du skal tørre, skal du kunne hive et stykke af med den anden uden at holderen falder ned.

 

Derfor må den især gerne være tung i bunden. Vægten hjælper med at holde holderen på plads når du hive i køkkenrullen. Du kan for eksempel vælge en flot og simpel udgave fra Funktion. Ellers kan du købe denne køkkenrulleholder fra Maku. Udover fod og stang, så har den en stopholder der sørger for at enden ikke flapper rundt. Holderen er lavet i rustfrit stål og har derfor godt med tyngde.

 

Hvis du gerne vil kombinere din køkkenrulleholder med andre dispensere, kan en Leifheit foliedispenser være sagen. Den har som sagt plads til køkkenrulle, folie og husholdningsfilm. Den hænges på væggen og du har derfor nemt adgang til alle tingene. Du kan finde foliedispensere og andre gode hjælpemidler under vores Køkkenredskaber.