Facebook Pixel

Køkkenvægte

Smarte digitale køkkenvægte

Brug en køkkenvægt til at veje dine ingredienser præcist. Med de korrekte afmålte ingredienser resulterer dine anstrengelser i køkkenet sig i velsmagende brød eller kage. Du kan med de digitale køkkenvægte måle helt ned til enkelte gram, det er smart og praktisk. For at finde din næste køkkenvægt, så se udvalget herunder.

6 varer

pr. side
Faldende orden
 1. Day - Køkkenvægt i sort glas Tilbud
  Day - Køkkenvægt i sort glas
  Vores Pris 99,95 kr Vejl. Pris 149,95 kr
 2. OBH - Køkkenvægt i stål Tilbud
  OBH - Køkkenvægt i stål
  Vores Pris 299,95 kr Vejl. Pris 499,95 kr
 3. OBH - Køkkenvægt mainstream sort Tilbud
  OBH - Køkkenvægt mainstream sort
  Vores Pris 199,95 kr Vejl. Pris 349,95 kr
 4. Digital vægt 800 gr
  Digital vægt 800 gr
  199,95 kr
 5. Soehnle - Køkkenvægt ROMA hvid/glas Tilbud
  Soehnle - Køkkenvægt ROMA hvid/glas
  Vores Pris 249,95 kr Vejl. Pris 299,95 kr

6 varer

pr. side
Faldende orden

Køkkenvægte i forskellige prisklasser

Når du skal have dig en ny digital køkkenvægt, kan du for eksempel overveje hvor mange penge du vil spendere på en. De kommer nemlig i forskellige prisklasser. Du kan hos Amager Isenkram få en simpel, men stadig funktionel og farverig vægt fra OBH Nordica til fornuftige penge. 

 

Derudover, er der en del i mellemklassen, der umiddelbart kan stort set det samme. Forskellen er nok mest udseendet på vægtene. Og i det dyre ende, har vi en flot og holdbar digital køkkenvægt fra Soehnle. Den kan mål op til 15 kg og slår dermed mange af de andre vægte, der kun kan måle op til 5 kg. Du kan derudover bruge en hold-funktion, der sørger for at resultatet bliver stående på vægten noget tid efter vejning.

 

Når du har afmålt dine ingredienser, kan du måske have brug for en robust røreskål til at blande det hele i. Det og meget andet kan finde under bageartikler, hvor vi har samlet store som små redskaber som kan være gode at have under bagning og madlavning.