Facebook Pixel

Kombiovn

Smarte kombiovne kan spare dig for plads og strøm

Du kan bruge en kombiovn som både mikro- og varmluftsovn. Den ligner en almindelig mikrobølgeovn og bruger kun mellem 800 og 1200 Watt, alt efter hvilke funktioner er sat til. På den måde kan du nemt spare strøm ved ikke at skulle tænde din store ovn. Og hvis du kan nøjes med en lille ovn, behøver du næsten ikke nogen almindelig ovn.

Kombiovn – flere ovne i én

En kombiovn er kort sagt en forkortelse for kombinationsovn. Hvilket den er, grundet de forskellige funktioner fra andre ovne, som den har samlet i en. Den kan bruge mikrobølger til at opvarme mad som en traditionel mikroovn. Men den kan også indstilles til at anvende varmluft og grill når du skal tilberede mad.

 

Severin har blandt andet lavet en kombiovn på 23 liter, hvilket er en god størrelse hvis bare er to mennesker til dagligt som skal spise. Ovnen har 10 effekt indstillinger og ni automatiske tilberedningsprogrammer, som for eksempel et optøningsprogram, hvilket gør det nemmere for dig at optø og lave mad. Du kan også angive X antal minutter og sekunder, som du ønsker maden skal varmes i, hvorefter apparatet vil give en lyd når den er færdig. 

 

Vil du hellere bruge din almindelige ovn og så bare have en mikroovn ved siden af, kan du naturligvis også gøre det. Du kan finde mikroovne og mange andre hjælpsomme maskiner under Husholdningsapparater.