Facebook Pixel

Kopper

Flotte kopper til varme drikke

Med et sæt flotte kopper kan du nemt have gæster over til kaffe og kage. De er elegante at se på, og du kan i mange tilfælde få dem med tilhørende underkop så du kan hvile din ske efter at have rørt i koppen. Hankene gør det desuden nemt at holde på kaffekopperne, selv med varmt indhold. Se de forskellige typer af kopper herunder.

8 varer

pr. side
Faldende orden

8 varer

pr. side
Faldende orden

Kopper fra kendte brands

Få kopper i mange flotte designs så du kan imponere dine gæster når du serverer kaffe. Der er altid et eller andet over at have flere af den samme slags kop, der skriger at der er tænkt over tingene. Så selvom mange kopper og underkopper ligner hinanden, så kan der være en stor eller lille forskel på stellene. Der er for eksempel dem, der er glatte udenpå, og så er der dem med små mønstre. Men ens for de fleste modeller, er at de er hvide.

 

Hos Amager Isenkram har vi skaffet et stort udvalg af kopper. Du kan blandt andet finde udgaver fra mærkerne Aida, Rosendahl og Eva Trio. Du er pakken fra Aida’s Atelier serie, hvor du får fire kopper og fire underkopper. De er så stilrene at du nemt kan bruge dem i mange år uden at blive trætte af dem. Der er også Legio Nova koppen i henholdsvis 30 og 35 cl.

 

Er du interesseret i noget der kan holde flere centiliter, kan du under Stel finde krus og cafe glas, der også kan tåle de høje temperaturer der følger med varme drikke.