Facebook Pixel

Koste til at feje skidt og snavs

Med en kost kan du feje dine gulve for skidt og snavs. Du kan komme ind i alverdens afkroge og få fat i støv med de bløde hår på kosten. Det er en stor hjælp til den daglige rengøring, især ude i køkkenet hvor der ofte bliver spildt ting og sager ned på gulvet. Se herunder, de forskellige koste som vi fører.

10 varer

pr. side
Faldende orden

10 varer

pr. side
Faldende orden

Alt i koste og afstøvere

Har du brug for en effektiv kost, er du kommet det rette sted. Hos Amager Isenkram har vi en stort udvalg af koste og afstøvere. De er praktiske når du skal have taget det værste støv og snavs i din bolig. 

Med en afstøver, eller støvkost, kan du få fjernet støv og spindelvæv fra vægge og loft hjørner hvor man måske sjældent får gjort rent normalt. Du kan hos os blandt andet få en farverig støvkost med teleskopstang, så du kan nå op i hjørnerne uden at skulle op og stå på en skammel eller stige. Kostehovederne, som du kan finde her på siden, kan du hurtigt skrue på et almindelig skaft, og så har du en velfungerende kost. Til at samle al snavset op når du er færdig med at feje, kan du også finde praktiske fejebakker under Rengøring.