Facebook Pixel

Krus

Krus til hyggelige stunder

Krus er rigtig gode at have til varme drikke som eksempelvis te eller kakao. Så sæt kedlen over, og gør klar til lidt ekstra hygge med din familie eller dine veninder. Krusene skal nok sørge for at holde varmen på væsken imens. Du kan se de mange forskellige udgaver i sortimentet herunder. 

Varer 1-32 af 70

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 70

Side
pr. side
Faldende orden

Krus med eller uden hank

Skal du have dig nogle nye krus, er der heldigvis mange varianter som vil kunne falde godt i din smag. Hos Amager Isenkram fører vi mange forskellige slags krus, der kan købes enkeltvis eller i en pakke med flere. 

Du kan også kigge på om du vil have dem med eller uden hank. Det mest normale er udgaverne med hank da du kan let holde ved dem uden at brænde hænderne for meget. De kommer i mange spændende farver og med søde eller sjove motiver. Vi har også nogle modeller, der er ekstra store så du kan have meget mere te, kaffe eller kakao i kruset.

 

Hvis du er interesseret i noget minimalistisk, kan du for eksempel tage et kig på Rosendahl krus fra serien Sense. De kommer i farve sand eller blå, og du vil nemt kunne stable og opbevare dem når de ikke er i brug. Hvis du vil matche krusene med resten af dine tallerkener og skåle til bordet, kan du finde dem under stel.