Facebook Pixel

Kunstige blomster

Kunstige blomster til at pynte boligen

Med kunstige blomster kan du altid have noget pænt og farverigt stående i dit hjem. Blomsterne i plast holder nemlig i rigtig lang tid, og du behøver ikke engang vedligeholde dem. På trods af materialet som udsmykningen er lavet af, så ligner de meget godt de ægte blomster på afstand. Se de mange smukke blomster typer herunder og find den, som du kan lide.

26 varer

pr. side
Faldende orden

26 varer

pr. side
Faldende orden

Kunstige blomster på stilke eller i potter

Når du skal vælge kunstige blomster, kan du få et stort udvalg af blomstertyper i dekorativ potte. At have blomst, potte og jord samlet i én, kan hjælpe med at gøre hele looket mere virkeligt. Du kan for eksempel se denne kunstige orkide i potte, der er meget overbevisende i begge farver.

Hvis du leder efter blomster på stilke, kan du også finde dem hos Amager Isenkram. Vi har et hav af forskellige typer af blomster, som kan pynte enhver vase. Du kan finde sorter som liljer, hortensia, orkide og nelliker, der alle kommer i lidt forskellige farver så du kan sammensætte din helt egen buket eller dekoration. Du kan også have dem stående enkeltvis i flasker eller høje vaser med smalle halse. Det er helt op til dig.

Leder du efter andre pynteting og genstande til dit hjem, kan du under indretning finde en masse forskelligt som nips, plaider og puder.