Facebook Pixel

Kunstige lys

Bedre indeklima med kunstig lys

Med kunstig lys kan du undgå griset fra sod og stearin. Du kan nemlig ved at udskifte de levende stage- og bloklys, forbedre indeklimaet i dit hjem. Soden som lysene frigiver kan nemlig være skadende at indånde i længden. Desuden er der ingen fare, hvis du glemmer at slukke lysene. Se herunder udvalget af de mange former for kunstig lys, som du kan få hos os.

24 varer

pr. side
Faldende orden

24 varer

pr. side
Faldende orden

Kunstig lys til at sætte stemningen

Mange mennesker har efterhånden valgt at skifte de levende lys ud med kunstig lys. De har opdaget at lyset slet ikke virker helt så kunstigt som de troede det ville. I stedet giver de elektriske lys et dæmpet lys, som stadig kan sætte en hyggelig stemning. Mange kommer også med en bevægelig flamme, som får lyset til at se mere realistisk ud.

 

Det startede med fyrfadslys og bloklys, der blev lavet til elektroniske versioner, og senere hen er stagelys og andre udgaver også kommet til. Hos Amager Isenkram kan du finde et stort udvalg af alle de nævnte former for kunstig lys. Du kan for eksempel få et bloklys sæt i forskellige størrelser. Lysene er lavet i plast, men er behandlet med paraffin, så overfladen ligner et rigtigt lys. Flammen er bevægelig så du kan narres til at tænke at lysene er ægte. Dertil kommer der en fjernbetjening med i pakken, så du fra afstand nemt kan justere eller slukke lysene helt. Det er en utrolig smart løsning til dig, som gerne vil have kunstig lys i hjemmet.

 

Da lysene passer perfekt på bordet, kan du nemt bruge dem som en del af borddækningen. De hjælper med at sætte en stemning uden faren for at der går ild i noget. Du kan finde en masse andet spændende til borddækningen her på webshoppen.