Facebook Pixel

Kunstige lys

Bedre indeklima med kunstige lys

Med kunstige lys kan du undgå griseriet fra sod og stearin. Ved at udskifte de levende stage- og bloklys, kan du nemlig forbedre indeklimaet i dit hjem. Soden som frigives fra rigtige lys, kan nemlig være skadeligt at indånde i længden. Desuden er der ingen fare, hvis du glemmer at slukke de kunstig lys. Se vores store udvalg af kunstige lys her.

10 varer

pr. side
Faldende orden

10 varer

pr. side
Faldende orden

Kunstige lys til hjemmet

Mange mennesker har efterhånden valgt at skifte de levende lys ud med kunstige lys. De har opdaget, at lyset slet ikke virker helt så kunstigt, som de ellers troede det ville. I stedet giver de elektriske lys et afdæmpet lys, der stadig kan sætte en hyggelig stemning. Mange kommer også med en bevægelig flamme, som får lyset til at se mere realistisk ud.

 

Det startede med fyrfadslys og bloklys, der blev lavet til elektroniske versioner, og senere hen er stagelys og andre udgaver også kommet til. Hos Amager Isenkram kan du finde et stort udvalg af alle de nævnte former for kunstige lys. Du kan for eksempel få et sæt med bloklys i forskellige størrelser. Lysene er lavet i plast, men er behandlet med paraffin, så overfladen ligner et rigtigt lys. Flammen er bevægelig, så det ligner at lysene er ægte. Dertil kommer der en fjernbetjening med i pakken, så du fra afstand nemt kan justere eller slukke lysene helt. Det er en utrolig smart løsning til dig, som gerne vil have kunstige lys i hjemmet.

 

Da lysene passer perfekt på bordet, kan du nemt bruge dem som en del af borddækningen. De hjælper med at sætte en skøn stemning, uden fare for at der går ild i noget. Find også en masse andet spændende til borddækningen her på webshoppen.