Facebook Pixel

Praktiske kurve til forskellige brug

En kurv kan man altid bruge til noget. Til trods for de mange forskellige variationer, er de alle meget praktiske at have i hjemmet. Du kan hovedsageligt bruge dem til opbevaring af dine ting, men du kan også bruge dem til at transportere tøj, mad eller noget tredje. Ud fra dit behov, kan du herunder finde den kurv, som du lige står og mangler.

Varer 1-32 af 33

Side
pr. side
Faldende orden

Varer 1-32 af 33

Side
pr. side
Faldende orden

Alt i fede kurve

Kurve kan bruges til utrolig mange ting. Du kan eksempelvis opbevare krydderier, hobbyting eller gamle aviser, hvis det er det du er til. Når du ved hvad du hovedsageligt skal bruge din kurv til, kan du for eksempel begynde at vurdere om den skal have hank eller ej. Og dernæst om den skal være i træ, plast eller pileflet. Der er mange muligheder, så det er lidt op til dit behov og din smag.

Nogle kurve kan bruges til alle former for opbevaring. Mens nogle er lavet til særlige formål. Du kan for eksempel få en picnickurv, indkøbskurv eller måske en klemmekurv. Om du skal ud på tur og pakke en dejlig frokost eller have varer med hjem fra supermarkedet, så har vi en kurv til dig. Hvis du hellere vil have en kasse med låg, kan du også finde det i vores indretningsafdeling.