Facebook Pixel

Kværne

Flotte kværne til salt og peber

Med kværne til salt og peber mangler du ingenting på bordet. Du kan nemt tilbyde dine gæster at krydre maden lidt mere hvis du ikke skulle have ramt deres palette helt. Det er jo ret individuelt hvor salt folk vil have deres mad. Du kan herunder finde et stort udvalg af flotte kværne til salt og peber.

17 varer

pr. side
Faldende orden

17 varer

pr. side
Faldende orden

Kværne, bøsser og andet til at holde salt og peber

Vil du have salt og peber på bordet under middagen, kan du nemt have det stående i form af kværne, strøbøsser og kar. Mange varianter kommer i praktiske sæt af to, så du kan have en kværn eller bøsse til henholdsvis salt og peber. De kommer i flere designs og fra forskellige mærker.

 

Du kan blandt andet få store og små udgaver af Rosendahls Grand Cru kværnsæt. De er tidløse og du kan nemt se indholdet i glasset. Hos Amager Isenkram har vi også flere elektriske sæt fra både Conzept og Bodum, så du nemt kan krydre din mad med én hånd. Derudover, er der også alle de pæne salt og peber sæt, der kommer i porcelæn bøsser. De er især gode til de som ønsker fint salt og stødt peber. Men hvis det kun er saltet der skal stå fremme, kan du få et saltkar og ske i træ. Der er for eksempel det flotte saltkar i akacietræ fra Claus Holm. Med det tilhørende låg kan du nemt gemme saltet af vejen når det ikke skal stå på bordet.

 

Mangler du andet til bordet, kan du gå på jagt efter duge, servietter, lys og meget andet her på webshoppen. Du kan finde alle disse produkter og meget mere under Borddækning.